Publicaties

what you see is what you get

PUBLICATIES

 

 

2015 _ DE VLAAMSE RENOVATIEDAG

Deelname aan de Vlaamse Renovatiedag 17.05.2015

 

 

De Vlaamse Renovatiedag is de gelegenheid om meerdere gerealiseerde renovaties op locatie te bezoeken. Op één namiddag kan u zich als toekomstige verbouwer laten inspireren, informeren en in contact komen met de partners achter de renovatie.

aRA-architecten nam deel met twee verschillende projecten: een totale verbouwing/renovatie van een eengezinswoning in open bebouwing (woning Luyten-Raedschelders) en een moderne uitbreiding aan een woning gesloten bebouwing (woning Santermans-Herczeg)

 

 

 

 

2014 _ ETERNIT: BEST OF RENOVATION

De bestaande woning wordt uitgebreid met een nieuwe, bruikbare dakverdieping in houtskeletbouw, afgewerkt met eternit kunsstofleien. Hierdoor ontstaat een sculptureel volume dat de hele woning een moderne uitstraling geeft.

 

publicatie

kaft boek publicatie

 

2013 _ GOPA - MATHIEU GIJBELS

De showroom Gopa heeft dankzij een grondige facelift een nieuwe, frisse uitstraling gekregen die beter past bij de open en moderne visie van Gopa. Dit project is meteen ook een mooi voorbeeld van hoe met relatief beperkte ingrepen een tweede leven geven kan worden aan een gebouw. Meer info over dit project

 

 

2012 _ MIJN HUIS MIJN ARCHITECT

Publicatie in het Inspiratieboek Mijn Huis Mijn Architect 2012

 

Mijn huis mijn architect

 

Tijdens het inspiratieweekend Mijn Huis Mijn Architect kunnen kandidaat-(ver)bouwers tal van woningen bezoeken in Vlaanderen en Brussel. De ideale kans zich eindeloos te laten informeren en inspireren.

Bezoekers krijgen de kans om binnen te kijken bij de bouwheren en kunnen bovendien een praatje slaan met de architect. Zo krijgen (ver)bouwers een voorsmaak van zijn vakbekwaamheid. De architect is immers een onmisbare steen in het bouwproces.

 

 

 

 

 

Bekijk de volledige realisatie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bekijk de volledige realisatie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bekijk de volledige realisatie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bekijk de volledige realisatie